Maak uw PDF bladerbaar (online bladerPDF)

Is uw boek of brochure eindelijk af? Wilt u deze niet alleen drukken maar ook digitaal publiceren? Dan is een bladerboek misschien wel wat voor u! Hiermee kunt u online digitaal pagina's omslaan en door uw brochure/boek bladeren.

 

Hoe maak je een bladerPDF?Kosten voor het laten produceren van een gepersonaliseerde BladerPDF (ongeacht het aantal pagina's) bedraagt € 180,-. Zodra het digitale blader boek af is krijgt u alle bestanden, zodat u het bladerboek op uw eigen website kunt publiceren. Wij kunnen ook een uitgeklede versie leveren mét reclame en zonder thumbnails, zoekfunctie en inhoudsopgave voor € 65,-.

Heeft u zelf geen website? Wij kunnen uw publicatie op onze website hosten. Voor € 40,- euro extra kunt u een offline versie (MAC en Windows) krijgen voor op een computer zonder internet, USB-stick, CD of DVD. Wilt u meer weten dan vragen wij u contact op te nemen.

Ons blader systeem is geschikt voor Windows, Apple OS, CD, DVD, Usb-sticks, tablets en smartphones. De online folder is zoekmachine vriendelijk (SEF). De digitaal bladerbrochure is o.a. uitgerust met een interne zoekfunctie, inhoudsopgave, Twitter en Facebook links en Google Analytics.

 

 

bladerPDF demo

 

Klik hier voor een voorbeeld